2014. december 27., szombat

Tiniséf szakácskönyv (nem csak tiniknek) - Jelenlegi ára: 1 800 Ft


Tinédzser. Még most is ízlelgetem a szót, pedig szeptember vége óta már a Nők is a tizenévesek táborát erősítik.  A kisgyerekkorból kilábaló, egyre nagyobb önállósággal rendelkező, a világra nyitott emberpalánták már nem csak a gyerekszakácskönyvek kevert süteményeinél nyalakodnak szívesen, hanem a valódi főzésbe is örömmel belevágnak.
Ehhez a főzéshez kínál profi segítséget a Tesco által életre hívott szakácskönyv, amely olyan alapfogalmakkal is megismerteti az olvasóit, amelyekkel sajnos már a szüleik sincsenek – minden esetben – tisztában. A könyvben található eszközismertető és fogalomtár felnőtteknek készült szakácskönyveket megszégyenítő alapossággal tárgyalja a késtechnikát, illetve olyan konyhai praktikák leírására is veszi a fáradtságot, amelyeket a nagykorúaknak írt szakácskönyvek – tévesen- evidenciának vesznek.
A könyv bátran nyúl a kelt tészta és az omlós tészta témájához is, kimerítő, részletes leírással segíti a fiatal kuktákat, hogy számukra ezek az ételek már ne jelentsenek problémát.
A gyerekszakácskönyvek cukor-tészta-csokoládé alapú működésén túlmutatva a Tiniséf egészségtudatos gerinccel rendelkezik. A receptekben alternatív javaslatok jelennek meg, a kevésbé ismert, egészségesebb megoldást kínáló alapanyagok minden esetben bemutatásra kerülnek. Szerencsére a könyv nem esik túlzásokba, nem kampányol a mindenmentes receptek mellett, az alapanyagok felsorolásánál sem végletekig kizsigerelt termékeket sorakoztat fel, hanem finom egyensúllyal kínálja az egészségesebb konyhát.
Bár brandelt szakácskönyvről van szó, a cég nem tolakszik, inkább felkarol és lehetőséget ad. Az alapanyagok felsorolásánál nincsenek saját márkás javaslatok, az oldalak nincsenek telehintve logókkal, a Tesco pont annyira van jelen a könyvben, amennyire helyénvaló.
A receptleírásokat fázisfotókkal, extra tippekkel és termékismertetőkkel teszik még egyértelműbbé, az információ kerek egységet ad és nem túl sok, a kuktáknak nem kell elveszi a tengernyi adat között, minden leírás az étel elkészültét segíti.
A szakácskönyvben szereplő alapanyagok köre igen tág, a nigella magtól az üvegtésztáig meglehetősen sok, a klasszikus magyar konyhától távol eső termék megtalálható. Ez azonban nem a könyv által gerjesztett mesterséges folyamat, a beérkezett és a könyvben publikálásra került pályamunkák jelentős része túlmutat a hétköznapokon, a világkonyhai kalandozások pedig magukban rejtik az újfajta alapanyagokat.
A könyvet jó szívvel ajánlom minden tizenévesnek, szülőknek, kezdő háziasszonyoknak, újítani vágyó háziasszonyoknak, s olyanoknak, akik törekednének az egészségesebb étkezés felé, de még bizonytalanok.
A KÉPEK SZERINT! SZÉP ÁLLAPOT.
24x16 CM
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TERMÉKEIM KÖZÖTT NAGYON SOK KÖNYV, ÚJSÁG KÉPREGÉNY TALÁLHATÓ AKÁR 1 FT-RÓL!
TÖBB TERMÉK EGYÜTTES MEGVÁSÁRLÁSÁVAL POSTAKÖLTSÉG SPÓROLHATÓ!!!
TOVÁBBI TERMÉKEIM MEGTEKINTÉSÉHEZ KATT IDE!!
A szállítási költség a postai díjszabás alapján kerül megállapításra, semmilyen plusz költséget /csomagolás, boríték stb/ nem számolok fel! Ennek a terméknek a pontos szállítási költsége a " Szállítási, és garanciális feltételek" fülre kattintva olvasható!!



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2015-01-16 14:27
. Tiniséf szakácskönyv (nem csak tiniknek) - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése