2015. május 13., szerda

ZÖLDVÉR 100%-OS PAPAYA TABLETTA 60+18 DB - Jelenlegi ára: 1 470 Ft

Papaya tabletta 100%-ban organikusan termesztett, zöld papaya friss hajtásaiból és félérett gyümölcsének szárítmányából, magjából készül. Fogyasztása javasolt:  Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, emésztési problémák (pl. székrekedés, savhiány, puffadás, teltségérzet) esetén, valamint kiadós lakomákat kedvelők számára. Legfőbb hatóanyagai:  Papain és más hasznos enzimek, közel 20-féle aminosav, béta-karotin, B-vitamin komplex, C- és E-vitamin, kalcium, vas. Készült:  zöld papaya gyümölcs és levél, papain enzim és hordozók (talcum, magnézium-sztearát, zselatin) felhasználásával. Mesterséges színezék, ízesítő és tartósítószer mentes. Felhasználási utmutató:  napi 2x2, 2x3 tabletta bő folyadékbevitellel.  
 
Vásárlási, fizetési feltételek:
Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el, Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál az automatikus emailban küldött rendelés azonosító számot és a felhasználónevet feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
A rendelések feldolgozása 1-2  munkanapot vesz igénybe, szállítás a vételár számlára érkezését követő 2. munkanaptól kezdődik!
Postázás:
Megrendelése után a házhozszállítás postai csomag formájában történik.  
A posta díjszabása a magyar posta honlapján megtalálható.
Az oldalunkon is megtalálja a szállítási, fizetési feltételeket, amelyeket vásárlásával elfogad:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=9080872&am=9080872
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 1 470 Ft

Az aukció vége: 2015-06-02 11:56
. ZÖLDVÉR 100%-OS PAPAYA TABLETTA 60+18 DB - Jelenlegi ára: 1 470 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése