2014. november 18., kedd

Védőbetétes munkavédelmi bakancs 39 téli TEXes S3+ - Jelenlegi ára: 17 000 Ft


Azonosító: Bou74237
- Profi minőségű munkavédelmi bakancs, azoknak, akik a munkát is komolyan veszik és nem ismernek kompromisszumot munkavégzés és biztonság tekintetében!
-METALFREE: Fémmentes.
-Védelmi fokozat: S3 + HRO CI WR HI SRC
-Összesen tehát: SB A FO E WRU P HRO CI WR HI SRC
-Bolti ára: 120 angol font (Lásd a fotón. )
-Állapota: új, címkés
-Mérete: 39-es
-Mért belső talphossza: 25 cm
-Teljes magassága: 25 cm.
-Felsőrész: Válogatott, csúcsminőségű olasz  DAKAR  bőr, kényelmes, vízlepergető és lélegzőképes.
-Télies, bundás.
-WR: WATER RESISTANT:   SympaTex : Vízálló, szélálló, lélegző bélésrendszer. A bélés egy vízhatlan membránt tartalmaz, mely a külső nedvességet nem engedi bejutni a cipő belsejébe, ugyanakkor a lábon keletkező nedvességet, izzadtságot mikropáraként juttatja át a membránon. Így lábunk mindig száraz és megfelelő (üzemi) hőmérsékletű maradhat, még szélsőséges időjárásban is. A szőrme bélés kiváló hőszigetelő képessége és kis hőtehetetlensége miatt azonnal felveszi a láb hőmérsékletét, felvéve azonnal melegnek hat.
- -VIBRAM  talprendszer : A legjobb cipők talprendszere, mely rendkívül megbízható, robosztus és elpusztíthatatlan. Tervezésénél a hosszú élettartam, a legmagasabb technikai követelmények és elvárások voltak az elérendő célok. Ennek eredménye a több, min ötvenféle anyag keverékéből előállított szintetikus gumi talprendszer, mely ellenáll a szélsőséges hőmérsékleti változásoknak (melegből a fagyba - fagyból a melegbe), a csavarodásnak és deformációnak. Kellően hajlékony és rugalmas, emellett tartós és kopásálló.
-E: SHOCK ABSORBER : PU poliuretán középtalpa rendkívül tartós és kiváló energia- és ütéselnyelő, rezgés- és rázkódáscsillapító anyag, amely puhábbá, finomabbá teszi a talajfogást, kíméli az ízületeket a terheléstől, kényelmesebbé teszi a járást, komfortosabbá a cipő viselését, még nehéz terhek cipelésekor vagy hosszabbb használatkor is.
5-6 mm mély bordázattal ellátott, minden irányban kitűnően tapadó és kapaszkodó kopótalpa mindenféle terepen elboldogul! Egy  VIBRAM  talp túléli a ráépített cipőt - akár kétszer is.
-HRO: HEAT PROOF SOLE: A cipő talpának maximális hőállósága: 300°C (egy perces kontakidővel)
-HI: A cipő talpának felső hőszigetelő határa: 150°C-ig. (Nem ugyanaz, mint a maximális hőállósága! Lásd egy sorral feljebb! )
-CI: A cipő talpának alsó hőszigetelő határa: -20°C
-FO: OIL RESISTANT, GREASE RESISTANT: olaj, zsír-álló talp
-SRC: SLIP-PROOF SOLE: csúszásmentes talp
-SELF CLEANING SOLE: Öntisztuló talp. A beékelődő (pl. kavics, szilánk, szeg) és ragadó (pl. festék, ragasztó) anyagok kivételével a szennyeződés használat közben kipotyog a barázdák közül.
-P: FLEX SYSTEM - ANTI-PERFORATION MID-SOLE: fémmentes középtalp az átdöfődések ellen (szeg, üveg, tüske, karó, fémtüske, stb) Ha egy kb. 110 kilós ember egyik lábával, teljes testsúlyával szegbe lép, az nem fúródik át a cipő talpán. Rendkívül ellenálló. A különleges kerámia alapú anyagnak köszönhetően rugalmas, hőálló és 100%-os védelmet nyújt. Mindemellett 38%-kal könnyebb, mint a hagyományos acél.
-A: ANTI-STATIC SOLE: antisztatikus talp (nem vezeti az áramot)
-SB: COMPOSITE TOE-CAP: Kompozit orrvédelem. Ellenáll 200 J energiabehatásnak, valamint 1, 5 tonna folyamatos terhelésnek!   L-protection  a  LENZI -től. Egy többszörösen egymásra rétegelt és előkezelt, rendkívül nagy szakítószilárdságú szintetikus szövet, speciális kerámiabevonattal. BETTER THAN STEEL - JOBB, MINT AZ ACÉL (mondja a szlogen). Nagyobb védett terület, nagyobb ergonómia, nagyobb kényelem, nagyobb rugalmasság, kisebb tömeg (51%-kal könnyebb, mint a hagyományos acélbetétek), elektromosan szigetelt és hőszigetelt.
-WRU: WATER REPELLENT UPPER: Vízálló, vízlepergető felsőrész.
-BUMP TOE: A cipő orrán lévő gumiborítás megvédi a cipőt a sérülésektől.
-BREATHABLE UPPER: Lélegző, szellőző felsőrész.
- SUPPORT SYSTEM : A beépített saroktámasz stabilan rögzíti a sarkat, stabilitást, tartást és biztonságot adva a bokának.
-A cipő belső oldalán cipzár található, melynek használatával gyorsabban tudjuk fel- illetve levenni a cipőt. A cipzár zárt egységet képez a cipővel, mellette szennyeződés, hó vagy víz nem kerülhet a cipőbe. A cipzár húzókája a cipzár-takaró mögé rejthető, ezért használat közben nem akad be semmibe
-Kényelmesen párnázott nyelv és cipőgallér.
-Zárt nyelv: A zárt nyelv mellett nem kerülhet szennyeződés, hó vagy víz a cipőbe. (Nyelvzárás a cipő teljes magasságáig. )
-Masszív, fém fűzőbújtatók.
-Puha, kényelmes, lágy cipőszár, melyet nem kell betörni és a lábunkat sem töri fel.
-Ívelt sarok és emelt orr gondoskodik a gördülékenyebb haladásról.
- PerforEVA  Alu  talpbetét: Kivehető, cserélhető, anatómiailag az emberi talp formájához igazított, kopásálló textilbevonatos, perforált és szellőző, energiaelnyelő és ütközéstompító, antisztatikus, szagsemlegesítő, gombaölő és hőszigetelő-hővisszaverő (Alubevonatos) EVA műhab talpbetét a további komfortért és kényelemért.
-Ajánlom ipari, építőipari, gépipari, erdei, erdészeti, mezőgazdasági, raktározási, szállítmányozási munkáknál, de akár a ház körül, kirándulni, túrázni, erdőt kerülni, stb.
-Kérlek, hogy csak akkor üsd le, ha biztos vagy a méretben és vásárlási szándékod is biztos!



Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Az aukció vége: 2014-12-08 14:26
. Védőbetétes munkavédelmi bakancs 39 téli TEXes S3+ - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése