2014. augusztus 21., csütörtök

100db-os GIFFARINE GLUKOMANNAN ÖRDÖGNYELV KAPSZULA - Jelenlegi ára: 5 800 Ft

50 napra elegendő!!!
Az ördögnyelv hatóanyaga a glucomannan hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. A glucomannan a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkentéshez.
1 kapszula 600 mg glukomannant tartalmaz. Napi 2 kapszula javasolt.
KISZERELÉS: 100 db
ADAGOLÁS:
Felnőtteknek kettő étkezés között napi 2 kapszulát bőséges folyadékkal (vízzel) bevenni, a nagyobb hatás érdekébena az első kapszulát éhgyomorra reggel vegyük be.
Jellemzője, hogy már keveset is elfogyasztva belőle megakadályozza, hogy az azt követhető étkezés kalóriatartalma felszívódjon. A növény rostjai ugyanis magukba szívják a zsírokat és az egyéb nemkívánatos anyagokat, így azok nem emésztődnek meg, nem tudnak felszívódni, hanem a rostokkal együtt távoznak a szervezetből. A szénhidrátok megemésztése és felszívódása is nehézkesebbé, lassabbá válik, így elkerülhetőek a vércukor és inzulinszint ingadozások. A megduzzadt rostok pedig jóval tovább időznek a gyomorban.
Az Ördögnyelv ismert és elfogadott élettani hatásai:
Az Ördögnyelvet magas rosttartalma miatt fontosnak tartják az emésztőrendszer tisztításában
Egyes élettani rendellenességek hátterében nagyon gyakran az elégtelen rostbevitel áll, mely csökkenthető az Ördögnyelv bevitellel.
Alkalmazása segít csökkenteni a koleszterol-szintet
Az Ördögnyelv elnyeli a bélben kialakuló mérgező anyagokat, és segíti azok eltávozását a szervezetből.
Segíti a diétát, mivel nagy a vízmegkötő képessége, így a gasztrointesztinális rendszerben megduzzadva csökkenti az éhségérzetet és a táplálékfelvételt.
FIGYELMEZTETÉS:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva, szobahőmérsékleten tárolja! Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott! Ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak valamint elégtelen folyadékbevitel esetén fulladásveszély merülhet fel.
A diétát és a fogyást önmagában egyik termékkel sem lehet elérni, csak kiegészíteni a helyes táplálkozást és a megfelelő életmódot.


Jelenlegi ára: 5 800 Ft

Az aukció vége: 2014-08-28 16:23
. 100db-os GIFFARINE GLUKOMANNAN ÖRDÖGNYELV KAPSZULA - Jelenlegi ára: 5 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése