2014. július 27., vasárnap

Silver Royal Solingen 20 részes edénykészlet svájc - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

SILVER ROYAL PRIOR EXCLUSIVE SOLINGEN 20 RÉSZES TERMOAKUS HŐTÁROLÓS EDÉNYKÉSZLET JÓVAL ÁRON ALUL.
Solingen rozsdamentes orvosi acélból készült, titánium bevonatú talpakkal ellátott, 11-rétegü, termoakus hőtárolós aljzatú 20-részes vadonatúj edénykészlet saját gyári dobozában jóval a kereskedelmi áron alul eladó. A fedők hő érzékelős termosztáttal vannak ellátva.  Egymásra építhető funkcióval és melegedés gátló fülekkel rendelkezik.
Rendkívül takarékos főzési módszer az ételt forralás után a termoakus aljzat a saját gőzében főzi meg. Ezáltal 70-80%-os energia megtakarítást is el lehet érni, ugyanakkor az ételben megmaradnak a vitaminok, sokkal ízletesebb , puhább, omlós lesz. Az edényben az étel nem ég le könnyen tisztítható. Lehet használni villany és gáztűzhelyen, sőt fatüzelésű tűzhelyre is alkalmas. Rendkívül sok időt. energiát, pénzt lehet vele megtakarítani , ugyanakkor az étel sokkal finomabb, ízletesebb, kalória dúsabb, vitaminokban, enzimekben gazdagabb lesz.
A gyártó 30 év garanciát vállal
A termék gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Zepter edénycsalád, de ezt most annak az árának a töredékéért megkapd!
A terméket előre egyeztetett időpontban Veszprémben vagy Sopronban (illetve ezen az útvonalon bárhol) tudom személyesen átadni.
A termék csak kibontva lett fényképezés céljából, ahogy a harmadik képen is látszik. Eredeti ára 2500 EUR.


Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Az aukció vége: 2014-08-17 10:05
. Silver Royal Solingen 20 részes edénykészlet svájc - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése