2014. június 19., csütörtök

ASUS RT-AC52U 750Mbps wireless router + AC50 45... - Jelenlegi ára: 29 110 Ft

Főbb jellemzők!
 
- Kétsávos  Wireless Router
- 802. 11n, 300+433Mbps
-  2. 4Ghz/5Ghz egyidejű kétsávos működés
- 1x USB 2. 0, 4x LAN + 1 WAN port USB printer Server / FTP server
- 3 belső antenna
+ AC433Mbps 802. 11ac USB adapter
 
Asus RT-AC52U - stílusos, kétsávos, vezetéknélküli router
 
Kétsávos, késleltetés nélküli szórakozás
- Gyors internetböngészés hardveres NAT-tal (ha az internetszolgáltató támogatja)
- Nagy teljesítményű online többfeladatos működés akár 300 ezer adatkapcsolatig
- Két USB port ? sokoldalú használat
 
Az Asus RT-AC52U a nagysebességű hálózati teljesítményt ötvözi egyedi designnal és stílussal
A forradalmian új Asus RT-AC52U a jelenleg kapható legmodernebb vezeték nélküli router, amely fittyet hányva a hagyományoknak, minden várakozást felülmúl. Ez a stílusos hálózati eszköz egy sor élenjáró és kiemelkedő teljesítményű technológiát ötvöz egybe, amelynek eredményeként ideális internetes és vezeték nélküli kapcsolatot kínál egyetlen, lenyűgözően stílusos dobozban.
 
Két sáv a késleltetés nélküli szórakozáshoz
Kettőzze meg a vezeték nélküli teljesítményt: a 2, 4 és az 5 GHz-es sávok egyidejű használatával akár 300 Mbps sebesség is elérhető. Miközben az alapszintű internetes alkalmazások, mint a böngészés vagy fájlletöltés a 2, 4 GHz-es sávban zajlanak, addig a vezeték nélküli HD-tartalom az 5 GHz-es sávban folyhat egyidejűleg, így mind a kettő optimális sebességgel folyhat, amelynek eredményeképpen hibátlanul, akadás mentesen nézhetők a HD felbontású anyagok.
.
Nagyteljesítményű online többfeladatos működés akár 300 ezer adatkapcsolatig
A masszív, akár 300 ezer adatkapcsolattal is megbirkózó adatcsatorna azt jelenti, hogy az  RT-AC52U nagyjából hússzoros hálózati teljesítményt kínál, mint más hasonló, nagy munkamenetszámú routerek. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha sok adatátvitel zajlik egyszerre, akkor sem lassulnak le, nagy terhelés alatt sem.
 
Több funkciós USB port
Egyszerűen csak csatlakoztatni kell a tárolóeszközt USB-n keresztül, a router pedig FTP, SAMBA, UPnP AV kiszolgáló és DLNA kapcsolatokon teszi annak adatait elérhetővé - ennyire egyszerűen még sosem lehetett adatokat hálózaton megosztani. Az RT-N56U képes továbbá FTTP, FTP és BitTorrent protokollokon keresztül tölteni az adatokat az USB-meghajtóra akár egész napon át, miközben a PC ki van kapcsolva. Ezenfelül a két USB port segítségével a router nyomtató- és fájlszerverként is képes működni: egyidejűleg használható a vezeték nélküli kapcsolaton keresztüli nyomtatás, lapolvasás és fájlmegosztás, mindez a szabványos USB-kapcsolatok kényelmével!
 
Azonnali internet (? Plug-n-surf? ), problémamentes felügyelet
Az ASUS EZ UI intuitív módját kínálja a beállításnak, anélkül, hogy kézikönyvekkel kéne vesződni. Mi több, akár egyszerre nyomtathat és szkennelhet, ha egy multifunkciós nyomtatót csatlakoztat a router USB portjára. Sőt, csatlakoztathat külső merevlemezeket is, hogy azonnal megoszthassa a fájlokat a családjával és barátaival!
 
Ai Radar - optimalizált, megbízható vezetéknélküli lefedettség
Ez az egyedi és hatékony kialakítás látványosan megnöveli a vezeték nélküli jelek hatótávolságát anélkül, hogy megnövelné az áramfogyasztást. Intelligens módon hozzáigazítja a lesugárzás mintáját a helyi körülményekhez, a nagyobb nyereségű, irányított jeltovábbítás érdekében. Az Ai Radar úgy formálja a jeleket, hogy a lehető legerősebb kimenetet biztosítsa: a gyenge, körsugárzott jelből egy erősebb, irányított jelet készít, ezzel javítva az átviteli teljesítményt.


Jelenlegi ára: 29 110 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. ASUS RT-AC52U 750Mbps wireless router + AC50 45... - Jelenlegi ára: 29 110 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése